Teollisuuden vuosikirja 1992. Osa 2 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1992)
Teollisuuden vuosikirja 1992 osa 2 sisältää tavarakohtaisia tietoja teollisuuden toimituksista vuosina 1989 ja 1990. Vuoden 1990 tiedot ovat ennakollisia.
Årsbok för industrin 1992. Del 2
Yearbook of industrial statistics 1992. Volume 2
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; Teollisuus; Teollisuustilasto