Elinkustannustutkimus helmikuu 1950 - tammikuu 1951 - (:unkn) unknown (Sosiaaliministeriön sosiaalinen tutkimustoimisto, 1954)
Huom! Samassa tiedostossa Sosiaalisia erikoistutkimuksia 21 ja 22. Sosiaalisia erikoistutkimuksia 22 alkaa selaimen sivulta 96.
Levnadskostnadsundersökningen februari 1950 - januari 1951
Cost of living investigation February 1950 - January 1951
Keywords: tilastot; elinkustannukset; kotitaloudet; kulutusmenot; Sosiaaliturva; Sosiaalisia erikoistutkimuksia