Matkailutilasto 2004 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2004)
Matkailutilasto 2004 sisältää tietoja majoitusliikkeiden kapasiteetista vuoden 2004 alussa majoituspalvelujen tarjonnasta ja kysynnästä vuonna 2003 sekä matkailua ja matkailuun liittyvää toimintaa kuvaavia aikasarjoja.
Tourism Statistics 2004
Keywords: tilastot; majoitustoiminta; majoitusliikkeet; yöpymiset; matkustajat; matkailu; Liikenne ja matkailu; Matkailu, majoittuminen ja matkustajaliikenne