Terveydenhuollon maksupolitiikka : Osa I ja II - Jämsén, Raimo M.; Ruusinen, Anneli (Sosiaali- ja terveysministeriö, 1982)
Osa I: Näkökohtia terveydenhuollon maksupolitiikasta, Part I: Views of Health Care Charging Policy. Osa II: Terveyskeskusten lääkäripalvelusten käyttö ja maksut, Part II: The Use of Health-Centre Physician Services and Fees
Charging Policy in Health Care : Part I and II
Keywords: tilastot; terveydenhuolto; terveyskeskukset; terveyspalvelut; hoitomaksut; Sosiaaliturva; Sosiaalisia erikoistutkimuksia