Valtion ja kuntien toimipaikat 1991 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1993)
Julkaisuun on koottu julkisyhteisö- ja toimipaikkakohtaisia tietoja Suomen julkisyhteisöistä (valtion virastot, kunnat ja kuntainliitot vuonna 1991).Tilastotaulukot sisältävät 1 763 julkisyhteisöä ja 36 607 toimipaikkaa. Julkaisusta löytyy tietoja julkisyhteisöjen ja niiden toimipaikkojen toiminnasta eri toimialoilla ja tehtäväluokissa sekä maan eri osissa.
Statens och kommunernas arbetsställen 1991
Keywords: tilastot; valtion virastot; toimialat; Yritykset; Muut aihealueen tilastot