Väestönmuutokset 2006 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2007)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 2006: syntyneet, kuolleet, maassa-, kunnassa-, maahan- ja maastamuuttaneet , avioliiton solmineet ja avioerot, rekisteröidyt parisuhteet, Suomen kansalaisuuden saaneet sekä ottolapseksi otot. Kunnittaiset tiedot väestönmuutoksista ovat saatavissa julkaisusta Väestörakenne ja väestönmuutokset kunnittain 2006.
Befolkningsförändringar 2006
Vital Statistics 2006
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset