Rakennukset, asunnot ja asuinolot 2000 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2001)
Väestölaskenta 2000
Byggnader, bostäder och boendeförhållanden 2000
Buildings, Dwellings and Housing Conditions 2000
Keywords: tilastot; rakennukset; asunnot; asuntokanta; asuntokunnat; Asuminen ja rakentaminen; Asuminen