Suhdannekäänne ja taloudelliset aikasarjat - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1994)
Tämä seminaarijulkaisu sisältää artikkeleita ja puheenvuoroja suomalaisten aikasarjojen tuottajilta sekä niiden käyttäjiltä ja tutkijoilta.
Keywords: tilastot; suhdannevaihtelut; taloudellinen kehitys; aikasarjat; aikasarja-analyysi; kansantalous; Tutkimuksia, Working Papers