Vapaa-ajankalastus 2008 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2009)
Vapaa-ajankalastus 2008 -tilastossa esitetään kalastaneiden kotitalouksien ja henkilöiden lukumäärät, eri pyydyksiä käyttäneiden lukumäärät, pyyntipäivien määrät sekä saalis lajeittain, pyydyksittäin ja alueittain.
Fritidsfiske 2008
Recreational fishing 2008
Keywords: tilastot; kalastus; virkistyskalastus; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous