Työvoimamuutokset - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1994)
Julkaisu sisältää tietoja väestön taloudellisessa toiminnassa tapahtuneista muutoksista vuosien 1989-1991 aikana sekä ammatin ja sosioekonomisen aseman vaihdoksista kaudella 1985-1990.
Arbetskraftsförändringar
Changes in the Labour Force
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestönlaskenta; työvoima; työttömät; Väestö; Väestölaskenta