Matkailutilasto 1996 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1996)
Matkailutilasto 1996 sisältää tietoja majoitusliikkeiden kapasiteetista vuoden 1996 alussa, matkailijoiden yöpymisistä ja majoitusliikkeiden käytöstä vuonna 1995 sekä aikasarjoja matkailualaan liittyvistä tilastoista.
Tourism Statistics 1996
Keywords: tilastot; majoitustoiminta; majoitusliikkeet; yöpymiset; matkustajat; matkailu; Liikenne ja matkailu; Matkailu, majoittuminen ja matkustajaliikenne