Rahoitusmarkkinoiden kuukausisarjoja - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1987)
Lisäykset taulukoihin
Finansieringsmarknads månadsserier
Keywords: tilastot; rahoitusmarkkinat; Rahoitus ja vakuutus; Rahoitusmarkkinat