Tilinpäätöstilasto 1995 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1997)
Tähän julkaisuun on koottu yksiin kansiin kaikki vuotta 1995 koskevat tilinpäätöstilastot. Mukana ovat tilinpäätöstiedot teollisuudesta, rakentamisesta, kaupasta sekä liikenteen ja liike-elämää palvelevan alan joiltakin toimialoilta.
Bokslutsstatistik 1995
Financial statements statistics 1995
Keywords: tilastot; yritykset; tilinpäätös; Yritykset; Tilinpäätöstilastot