Matkailutilasto 2006 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2006)
Matkailutilasta 2006 -julkaisu sisältää tietoja majoitus palvelujen tarjonnasta ja kysynnästä vuonna 2005 sekä majoitusliikkeiden kapasiteetista vuoden 2006 alussa. Lisäksi julkaisuun on koottu eri lähteistä matkailua ja matkailutoimintaa kuvaavia aikasarjoja.
Tourism Statistics 2006
Keywords: tilastot; majoitustoiminta; majoitusliikkeet; yöpymiset; matkustajat; matkailu; Liikenne ja matkailu; Matkailu, majoittuminen ja matkustajaliikenne