Teollisuuden vuosikirja 1988 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1988)
Suomen teollisuustoimintaa vuonna 1986 koskevä tilasto. Teollisuuden vuosikirja korvaa aikaisemmin sarjassa Suomen virallinen tilasto julkaistun Teollisuustilaston osat I ja III. Teollisuuden vuosikirja sisältää tietoja teollisuuden toimituksista, tuotantopanoksista, varastoista sekä aineellisen käyttöomaisuuden hankinnoista. Lisäksi vuosikirjaan sisältyy tietoja teollisuuden käyttämistä polttoaineista sekä energian tuotannosta. Tiedot julkaistaan toimialoittain, lääneittäin, kunnittain sekä juridisen muodon mukaisesti.
Årsbok för industrin 1988
Yearbook of industrial statistics 1988
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; toimipaikat; käyttöomaisuus; raaka-aineet; energiankulutus; työtunnit; palkat; tuottavuus; henkilöstö; Teollisuus; Teollisuustilasto