Luottokantatilasto 31.12.1974 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1975)
Tässä julkaisussa on virheellisisä tietoja vakuutusyhtiöiden luotonannosta. Uudet, korjatut taulut on esitetty julkaisussa RT 1975:47 Liite
Kreditbeståndet 31.12.1974
Keywords: tilastot; rahoitusmarkkinat; luotot; lainat; Rahoitus ja vakuutus; Rahoitusmarkkinat