Myönnetyt rakennusluvat, toukokuu 1980 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1980)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd, maj 1980
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen