Kalajalosteiden tuotanto 2009 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2011)
Kalanjalostustilastossa esitetään kalanjalosteissa käytetyt kalaraaka-aineen määrät sekä kalaa jalostaneiden yritysten määrät tuotemuodoittain ja raaka-ainemuodoittain sekä kotimaisesta kalasta että tuontikalasta.
Fiskförädlingsproduktion 2009
Fish processing 2009
Keywords: tilastot; kalastus; kalavalmisteet; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous