Oikeustilastollinen vuosikirja 1999 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1999)
Oikeustilastollisessa vuosikirjassa esitettävät tiedot ovat pääasiassa vuodelta 1998. Kirja antaa tarkan kuvan oikeusoloista ja rikollisuudesta maassamme. Siinä kuvataan rikosten uhreja ja rikosvahinkoja, poliisin tietoon tullutta rikollisuutta, syyttäjän toimintaa, tuomioistuinten tutkimia rikoksia, vankeja, tuomioistuinten toimintaa, konkursseja, yrityssaneerauksia ja yksityishenkilöiden velkajärjestelyasioita.
Rättsstatistisk årsbok 1999
Yearbook of Justice Statistics 1999
Keywords: tilastot; rikollisuus; rikokset; syytetyt; rangaistukset; tuomioistuimet; oikeuslaitos; vangit; konkurssi; Oikeus; Rikos- ja oikeustilastot