Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 1/2011 - Mikkelä, Heli; Rikama, Samuli; Lindholm, Timo; Salmi, Heikki; Virtanen, Vesa; Rikama, Anna; Stenbock, Dan; Myrskylä, Mikko; Rapo, Markus; Lehto, Anna-Maija; Melkas, Jussi; Teikari, Ismo; et al. (Tilastokeskus, 2011)
Artikkelit: - Heli Mikkelä: Ihan tavallista arkea - Saksa, Ranska ja Italia kasvattivat osuuttaan EU:n bkt:sta - Pörssivetoista kuluttamista - Samuli Rikama: Ulkomaiset tytäryritykset toimivat tehokkaasti - Timo Lindholm: Pk-yritykset selvisivät talouskriisistä pelättyä paremmin - Samuli Rikama ja Heikki Salmi: Menikö teknologiavetoinen kasvujuna jo? - Vesa Virtanen: Kuntapäättäjät toiveikkaita talouden ja työllisyyden kehityksestä - Anna Rikama: Raha ja muita vaihdon välineitä - Dan Steinbock: Säilyykö Brasilian kasvutahti - Mikko Myrskylä: Kyllä se siitä − ajan myötä - Markus Rapo: Kuka on maahanmuuttaja? - Anna-Maija Lehto: Arvoa nuorten työvoimalle - Aku Alanen: Luovaa tuhoa kulttuurialoilla - Jussi Melkas: Likainen tieto - Ismo Teikari: Kuinka sosiaalisista ilmiöistä tuli esineitä - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; ympäristö; yhteiskunta