Myönnetyt rakennusluvat, joulukuu 1977 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1978)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd, December 1977
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen