Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 2/2014 - Metsä-Pauri, Maija; Rikama, Samuli; Steinbock, Dan; Maliranta, Mika; Lehto, Anna-Maija; Larja, Liisa; Koponen, Päivikki; Pyöriä, Pasi; Myrskylä, Pekka; Melkas, Jussi; Nurmela, Juha (Tilastokeskus, 2014)
Artikkelit: - Maija Metsä-Pauri: Vuosi pöhinää blogissa - Ruotsissa kalleimmat työtunnit - Samuli Rikama: Onko yritystoiminta Suomessa helppoa? - Samuli Rikama: Rajuin rakennemuutos Suomessa - Samuli Rikama: Epävarmuuden keskellä on uuden kasvun aineksia - Dan Steinbock: Taittaako Renzi Italian talouden alamäen? - Mika Maliranta: Palkkaliukumat hoitavat kilpailukykyä mutta kaatavat toiveet täystyöllisyydestä - Anna-Maija Lehto: Työuran jatkaminen yhä useamman tavoitteena - Liisa Larja ja Päivikki Koponen: Suuri maahanmuuttajatutkimus käyntiin - Pasi Pyöriä: Työelämän epävarmuutta liioitellaan - Pekka Myrskylä: Milloin työura alkaa ja loppuu? - Jussi Melkas: Luottamus murenee - Kulutamme puolet enemmän kuin vuonna 1985 - Juha Nurmela: Joka kolmannessa kodissa asuu lemmikki - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö