Vapaa-ajankalastus 1998 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2000)
Vapaa-ajankalastajien lukumäärät, kalastuspäivät ja saaliit.
Fritidsfiske 1998
Recreational fishing 1998
Keywords: tilastot; kalastus; virkistyskalastus; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous