Väkiluku kunnittain ja suuruusjärjestyksessä 31.12.2004 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2005)
Julkaisu sisältää väkiluvut 31.12.2004 maakunnittain, lääneittäin, seutukunnittain ja kunnittain. Kunnat luetellaan myös väkiluvun mukaisessa suuruusjärjestyksessä. Yksityiskohtaisempaa tietoa koko maan ja kuntien väestöstä on saatavilla Väestörakenne ja väestönmuutokset kunnittain 2004 -julkaisusta.
Befolkning kommunvis och i storleksordning 31.12.2004
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; kunnat; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset