Myönnetyt rakennusluvat, elokuu 1977 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1977)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd, augusti 1977
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen