Tieto&trendit : Talous- ja hyvinvointikatsaus 3/2015 - Harala, Riitta; Rikama, Samuli; Alanen, Aku; Winter, Lasse; Ruotsalainen, Kaija; Rapo, Markus; Helminen, Marja-Liisa; Ruotsalainen, Pekka; Katainen, Antti; Koistinen-Jokiniemi, Paula; Sainio, Mika; Pipatti, Riitta; et al. (Tilastokeskus, 2015)
Artikkelit: - Riitta Harala: Globalisaation kuvaamisen tärkeys ja vaikeus - Samuli Rikama: Suomi vetää heikosti kansainvälisiä yrityksiä ja investointeja - Aku Alanen: Tutkimus- ja kehittämistoiminta alueellisesti keskittynyttä - Lasse Winter: Eduskuntavaaliehdokkaiden sosioekonominen tausta vaikuttaa merkittävästi valintaan - Kaija Ruotsalainen: Edustavatko kansanedustajat kansaa? - Markus Rapo: Maailman työikäiset ovat Aasiassa ja Afrikassa - Marja-Liisa Helminen: Suomi ja Ruotsi vastakohtapari maahanmuutossa - Pekka Ruotsalainen: Ulkomaalaistaustaisten toimeentulossa huomattavia eroja - Antti Katainen: Ulkomaisen työvoiman tilastointiin parannusta - Paula Koistinen-Jokiniemi: Tuotanto kansainvälistyy – pysyykö tilinpito kyydissä - Mika Sainio: Kansantalouden tilinpidon kehittäminen ei pysähdy - Riitta Pipatti: Ilmastonmuutos etenee - Pystymmekö sopimaan riittävistä hillintätoimista? - Ari Tyrkkö: YK:n vuosituhattavoitteet saavat jatkoa – rima entistä korkeammalle - Suomalaista kehitysyhteistyötä jo 50 vuotta - Mari Kangasniemi: Kehitysyhteistyön vaikuttavuuteen pureudutaan monin menetelmin - Ruusu Blomberg: Hyvinvointimallit puntarissa - Ossi Nurmi: Paikannustiedot kertovat matkailusta ja sen kausivaihteluista - Anne Perälahti: SISU-mikrosimulointimalli jo laajassa käytössä - Kai Vikki: Laadukas haastattelutoiminta on taannut monipuoliset tiedot väestön elinoloista - Kari Rautio: Sopeutuspolitiikan jäljillä - Kirsti Pohjanpää: Kun politiikka muuttaa sateenkaaren mustavalkoiseksi - Taina Heiskala: Päätöntä touhua työpaikoilla - Ilmastonmuutos etenee kiihtyvästi seuraavat 50 vuotta
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö