Väestönmuutokset 1996 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1997)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 1996: avioliittojen solmimiset, avioerot, syntymät, kuolemat, maassa-, maahan- ja maastamuutot sekä kunnassamuutot ja Suomen kansalaisuuden saamiset. Kunnittaiset tiedot väestönmuutoksista ovat saatavissa julkaisusta Väestönmuutokset kunnittain 1996.
Befolkningsförändringar 1996
Vital Statistics 1996
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset