Tieto&trendit : Talous- ja hyvinvointikatsaus 2/2016 - Bruun, Marjo; Leppälahti, Ari; Lith, Pekka; Larja, Liisa; Törmäkangas, Liisa; Merikukka, Marko; Ristikari, Tiina; Gissler, Mika; Paananen, Reija; Witting, Mika; Keski-Petäjä, Miina; Kajantie, Mira; et al. (Tilastokeskus, 2016)
Artikkelit: - Marjo Bruun: Pitkä tie datasta viisauteen - Työttömyys laskussa EU:ssa - Vähemmän syntyneitä, enemmän kuolleita - Väestö kasvaa vieraskielisillä - Imeväiskuolleisuus historiallisen pieni - Asumiskulut rassaavat vuokralla asuvia - Isompi kunta, isommat tulot - Suomi kutsui talvella - Autokauppa käy - Ari Leppälahti: Putoaako Suomi johtavien innovaatiomaiden joukosta? - Pekka Lith: Sähläys syö työpaikkojen tuottavuutta - Liisa Larja, Liisa Törmäkangas, Marko Merikukka, Tiina Ristikari, Mika Gissler ja Reija Paananen: NEET-indikaattori kuvaa nuorten syrjäytymistä - Mika Witting ja Miina Keski-Petäjä: Vanhempien koulutus vaikuttaa lasten valintoihin - Mira Kajantie: Hyvinvointipalveluille hintalappu - Pekka Ruotsalainen: Tuloerot kasvaneet pääkaupunkiseudulla - Pasi Saukkonen: Monikulttuurisuuden tilastointi kaipaa uudistamista - Marja-Liisa Helminen: Maahanmuuttajat muistuttavat sukupuolijakaumaltaan suomalaistaustaisia - Hanna Sutela: Lähi-idästä ja Afrikasta kotoisin olevien naisten kotoutumiseen kiinnitettävä huomiota - Antti Kuosmanen: Aavan meren tuolta puolen - Maija Metsä: Data edellä – vaan ei ilman tulkintaa - Päivi Linna-Koski: Asumisen tulevaisuus - Kirsti Ahlqvist: Aika käy vähiin - Anna Pärnänen: Työnteon tavat pirstaloituvat
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö; hyvinvointi