Väestönmuutokset 2009 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2010)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 2009: syntyneet, kuolleet, maassa-, kunnassa-, maahan- ja maastamuuttaneet, avioliiton solmineet ja avioeronneet, rekisteröidyt parisuhteet, Suomen kansalaisuuden saaneet sekä ottolapseksi otot. Kunnittaiset tiedot väestönmuutoksista ovat saatavissa julkaisusta Väestörakenne ja väestönmuutokset kunnittain 2009.
Befolkningsförändringar 2009
Vital Statistics 2009
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset