Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 2/2013 - Rikama, Samuli; Lehtinen, Ilkka; Steinbock, Dan; Alanen, Aku; Savela, Olli; Lith, Pekka; Puoskari, Vesa; Melkas, Jussi (Tilastokeskus, 2013)
Artikkelit: - Lupa kommentoida - Euroalueen bkt kasvuun 2014 - Verokonsulteilla on kysyntää - Samuli Rikama: Taantuma ei hillinnyt sijoitusintoa ulkomaille - Ilkka Lehtinen: Kallis ruoka ajaa ostovoimaa pakkaselle - Dan Steinbock: Rahapolitiikan naamiaiset - Aku Alanen: Pohjoisessa selvittiin parhaiten lamasta Varsinais-Suomessa vaikeinta - Samuli Rikama: Lähes joka viides yritys on ulkoistanut toimintojaan ulkomaille - Olli Savela: Onko Eurooppa jakautumassa kahtia? - Olli Savela: Tilasto ja sen tekijä - Aku Alanen: Kiina näyttää kyntensä myös patenteissa - Dan Steinbock: Lännellä ei enää ole monopolia innovaatioissa - Pekka Lith: Julkiset hankinnat edesauttavat ympäristöaloja kasvuun - Vesa Puoskari: Yhdysvallat kärjessä biopolttoaineiden tuotannossa - Jussi Melkas: Tilastot ja politiikka – miksi suhde ei toimi? - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö