Väestönmuutokset 2013 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2014)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 2013. Tarkastellut väestönmuutokset ovat syntyneet, kuolleet, maassa-, kunnassa-, maahan- ja maastamuuttaneet, avioliiton solmineet ja avioeronneet, parisuhteen rekisteröineet ja eronneet rekisteröidyistä parisuhteista, Suomen kansalaisuuden saaneet sekä ottolapseksi otot.
Befolkningsförändringar 2013
Vital Statistics 2013
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset