Ennakkotietoja teollisuudesta 1991 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1992)
Tilasto käsittää seuraavat tiedot: henkilökunnan lukumäärän, maksetut palkat, sosiaalikulut, tehdyt työtunnit, toimitusten arvon, tuotannon brutto- arvon, aineiden ja tarvikkeiden, energian sekä muiden tuotantopanosten hankinnan arvon, jalostusarvon sekä koneiden, laitteiden ja kuljetusvälineiden sekä talonrakennusten investointien arvon.
Förhandsuppgifter över industrin 1991
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; Teollisuus; Teollisuustilasto