Tieto&trendit : Talous- ja hyvinvointikatsaus 1/2017 - Bruun, Marjo; Taskinen, Pertti; Lith, Pekka; Lahtinen, Hannu; Wass, Hanna; Erola, Jani; Keski-Petäjä, Miina; Myllyniemi, Sami; Karhunen, Hannu; Berg, Päivi; Aaltonen, Sanna; Anttila, Anu-Hanna; et al. (Tilastokeskus, 2017)
Artikkelit: - Marjo Bruun: Uusia ratkaisuja etsimässä - NEET-nuoria eniten eteläisessä Euroopassa - Syntyneitä vähemmän kuin kuolleita ensimmäistä kertaa rauhan aikana - Tietoon tulleiden seksuaalirikoksien määrä kasvussa - Asuntovelallisilla velkaa yli kaksi kertaa vuositulojen verran - Julkisista menoista lähes puolet sosiaaliturvaan - Pertti Taskinen: Sivutyöt ovat yleistyneet - Pekka Lith: Talkkari ei kadonnutkaan - Hannu Lahtinen, Hanna Wass ja Jani Erola: Periytyvää eriytymistä – vanhemmilla selvä vaikutus nuorten äänestämiseen - Tytöistä ja pojista polvi parantunut? - Miina Keski-Petäjä: Nuorten väestökehitys ja elinolot - Sami Myllyniemi: Nuorison luottamus koetuksella - Päivi Berg, Sanna Aaltonen, Anu-Hanna Anttila, Terhi Hautamäki, Vuokko Härmä, Sami Perttilä ja Hanna Ylöstalo: ”Loma on sitä, että on aikaa tehdä rästityöt” Unelmat ja arki kohtaavat nuorten yrittäjyydessä - Minna Autio: Nuoret kuluttajina – niukkoja resursseja ja aktiivista toimintaa - Päivi Berg: Nuoruus ja kuolemattomuus - Marja-Liisa Helminen: Maahanmuutto kasvattaa nuorten määrää - Abraham Sutela: “Niukan rahan” ideologia kaventaa mahdollisuutta tarttua tärkeisiin asioihin - Mirja Liikkanen: Uusliberalistinen luokkajärjestys jakaa meidät aktiivikansalaisiin ja ylijäämäihmisiin - Jouni Kotkavuori: Eläke-elefantti ajaa sukupolvet vastakkain - Netta Hiitola: Pääasiallisen toiminnan luokittelua mahdollista tarkentaa - Äänestäminen on paras tapa vaikuttaa, mutta...
Keywords: aikakauslehdet; talous; yhteiskunta; ympäristö; hyvinvointi