Kalan tuottajahinnat 2010 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2011)
Kalan tuottajahinnat -tilastossa esitetään ammattikalastajille rannikkoalueella maksetut kalanhinnat tilastointivuoden aikana. Tiedot esitetään lajeittain, kokoluokittain, kuukausittain ja alueittain. Lisäksi esitetään sisävesistä kalastetun muikun sekä koko maassa kasvatetun kirjolohen ja siian hinnat kuukausittain.
Producentpriset på fisk 2010
Producer prices for fish 2010
Keywords: tilastot; kalatalous; kalastus; ammattikalastus; tuottajahinnat; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous