Sosiaali- ja terveydenhuollon tilastollinen vuosikirja 2007 - (:unkn) unknown (Stakes, 2007)
Sosiaali- ja terveydenhuollon tilastollinen vuosikirja on käsikiija, joka tarjoaa keskeiset tilastotiedot Suomen sosiaali- ja terveyspalveluista sekä niiden henkilöstöstä ja kustannuksista. Lisäksi vuosikirjassa on tietoa lisääntymisterveydestä, alkoholista, huumeista ja toimeentulotuesta.
Statistisk årsbok om socialvård och hälso- och sjukvård 2007
Statistical yearbook on social welfare and health care 2007
Keywords: tilastot; sosiaaliturva; sosiaalihuolto; sosiaalipalvelut; terveydenhuolto; terveyspalvelut; Sosiaaliturva; Muut aihealueen tilastot