Sosiaali- ja terveydenhuollon tilastollinen vuosikirja 2002 - (:unkn) unknown (Stakes, 2002)
Sosiaali- ja terveydenhuollon tilastollinen vuosikirja on käsikirja, joka tarjoaa keskeiset tilastotiedot Suomen sosiaali- ja terveyspalveluista, niiden tarjoajista, henkilöstöstä ja kustannuksista. Lisäksi vuosikirjassa on tietoa lisääntymisterveydestä, alkoholin ja huumeiden käytöstä sekä toimeentulotuesta.
Statistisk årsbok för social- och hälsovården 2002
Statistical yearbook on social welfare and health care 2002
Keywords: tilastot; sosiaaliturva; sosiaalihuolto; sosiaalipalvelut; terveydenhuolto; terveyspalvelut; Sosiaaliturva; Muut aihealueen tilastot