Tieliikenneonnettomuudet 1996 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1997)
Tieliikenteessä kuolleet ja loukkaantuneet henkilöt vuonna 1996 sekä poliisin tietoon tulleet henkilövahinkoon johtaneet onnettomuudet. Aikasarjoja liikenneonnettomuuksista vuosilta 1931-1996. Kansainvälisiä vertailutietoja onnettomuuksissa kuolleista ja loukkaantuneista sekä kuolleitten määrästä suhteessa väestöön ja autoistumiseen. Kunnittaiset tiedot henkilövahinko-onnettomuuksista sekä niissä kuolleista ja loukkaantuneista tienkäyttäjäryhmittäin.
Road Accidents 1996
Keywords: tilastot; tieliikenne; ajoneuvot; liikenneonnettomuudet; Liikenne ja matkailu; Tieliikenne