Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 8/2013 - Storgårds, Leena; Steinbock, Dan; Puoskari, Vesa; Uuttu, Anu; Nummila, Harri; Pyöriä, Pasi; Virtanen, Vesa; Palttila, Yrjö; Helminen, Ville; Krzywacki, Jyrki; Saarenmaa, Kaisa; Alanen, Aku (Tilastokeskus, 2013)
Artikkelit: - Leena Storgårds: Ilmastonmuutos haastaa tulevaisuuden – ja sen tilastoinnin - Kuluttajien luottamus vahvistui hieman marraskuussa - Tammi – lokakuussa vireille 2 681 konkurssia - Tuhannen miljardin euron verojahti - Dan Steinbock: Australian talousbuumi hiipuu - Vesa Puoskari: Biotaloudesta uutta virtaa metsäteollisuudelle - Anu Uuttu ja Harri Nummila: Palkankorotukset eivät yksin selitä keskiansioiden nousua - Pasi Pyöriä: Y-sukupolven työasenteita luonnehtii konservatiivisuus - Vesa Virtanen: Kuntapäättäjät eivät näe valoa - Yrjö Palttila ja Ville Helminen: Eri alueluokituksilla erilaiset kehityskuvat - Jyrki Krzywacki ja Kaisa Saarenmaa: Venäläisturismi selittää valtaosan matkailun kasvusta - Aku Alanen: Kriisi on syönyt kulttuurin harrastusta Euroopassa - Aku Alanen: Kulttuurialojen osuus taloudessa kasvaa laman aikana - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö