Väkiluku kunnittain ja suuruusjärjestyksessä 31.12.2001 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2002)
Julkaisu sisältää väkiluvut 31.12.2001 maakunnittain, lääneittäin, seutukunnittain ja kunnittain. Kunnat luetellaan myös väkiluvun mukaisessa suuruusjärjestyksessä. Yksityiskohtaisempaa tietoa koko maan ja kuntien väestöstä on saatavilla Väestörakenne 2001 -julkaisusta.
Befolkning kommunvis och i storleksordning 31.12.2001
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; kunnat; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset