Kalavarat 2005 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2005)
Arvio kalakantojen tilasta. Itämereen ja siihen laskevien jokien lajeista käsitellään silakkaa, kilohailia, turskaa, lohta, meritaimenta, siikaa, muikkua, kuhaa, ahventa, haukea ja nahkiaista. Lisäksi mukana ovat sisävesien muikku ja ravut, Tenojoen ja Näätämöjoen lohi sekä Inarijärven kalakannat.
Fiskresurser 2005
Keywords: tilastot; kalatalous; kalastus; kala; saaliit; ravut; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous