Sosiaali- ja terveydenhuollon tilastollinen vuosikirja 2001 - (:unkn) unknown (Stakes, 2001)
Tilastollisen vuosikirjan aihealueet ovat: väestö, lisääntymisterveys, lasten ja perheiden palvelut, vanhuspalvelut, vammaispalvelut, mielenterveyspalvelut, alkoholi ja huumeet, kansanterveystyö ja erikoissairaanhoito, yksityinen sosiaali- ja terveydenhuolto, toimeentulotuki, sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö ja kustannukset.
Statistisk årsbok för social- och hälsovården 2001
Statistical yearbook on social welfare and health care 2001
Keywords: tilastot; sosiaaliturva; sosiaalihuolto; sosiaalipalvelut; terveydenhuolto; terveyspalvelut; Sosiaaliturva; Muut aihealueen tilastot