Teollisuuden vuosikirja 1992. Osa 1 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1992)
Teollisuuden vuosikirja 1992 osa 1 sisältää tietoja teollisuuden toimituksista, tuotantopanoksista, varastoista sekä aineellisen käyttöomaisuuden hankinnoista vuonna 1990. Lisäksi vuosikirjaan sisältyy tietoja teollisuuden käyttämistä polttoaineista sekä energian tuotannosta. Tiedot julkaistaan toimialoittain, lääneittäin, kunnittain sekä juridisen muodon mukaisesti.
Årsbok för industrin 1992. Del 1
Yearbook of industrial statistics 1992. Volume 1
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; toimipaikat; käyttöomaisuus; raaka-aineet; energiankulutus; työtunnit; palkat; tuottavuus; henkilöstö; Teollisuus; Teollisuustilasto