Tieto&trendit : Talous- ja hyvinvointikatsaus 5/2015 - Bruun, Marjo; Rikama, Samuli; Lith, Pekka; Paakki, Anna-Maija; Kuosmanen, Antti; Savela, Olli; Honkkila, Juha; Törmälehto, Veli-Matti; Putkuri, Hanna; Savolainen, Eero; Kotkavuori, Jouni; Latvala, Johanna; et al. (Tilastokeskus, 2015)
Artikkelit: - Marjo Bruun: Suomalaista tietopääomaa – jo 150 vuotta - Yksi viidestä työttömästä työllistyi toisella neljänneksellä - Samuli Rikama: Suomen tuotannolliset investoinnit verrokkimaita jäljessä - Ulkomaalaistaustaiset osaavat kieltä – joka neljäs alkeiden varassa - Syrjäytymisvaara peruskoulun jälkeen - Työikäisen väestön määrän laskussa pahin on jo takana - Samuli Rikama: Kansainvälistyminen ja kasvuhakuisuus tiiviisti yhteydessä - Pekka Lith: Ulkomaisen työvoiman alipalkkaus yleistä kiinteistöpalveluissa - Anna-Maija Paakki: Suomalaisyritysten investoinneissa harppaus itään - Antti Kuosmanen: Kaikkien rikastuminen on utopiaa - Olli Savela: Kansanvarallisuuden jäljillä - Juha Honkkila: Omistusasunto on kotitalouksien merkittävin varallisuuserä - Veli-Matti Törmälehto: Kuinka keskittynyttä varallisuus on? - Hanna Putkuri ja Eero Savolainen: Pankkien oma pääoma paljon vartijana - Jouni Kotkavuori: Pyramidien aika on ohi - Johanna Latvala: Kunniakonfliktit – sensitiivistä tutkimusta vihapuheen paineissa - Mika Tuononen: Suomessa varhaiskasvatukseen osallistuminen on vähäisempää kuin OECD-maissa keskimäärin - Kari Herlevi: Maaperän ravinteet talouden pääomana - Timo Nikander ja Marjut Pietiläinen: Kaupunkialueet vetävät nuoria asumaan yksin - Hannu Pääkkönen: Ajankäyttötutkimusta 100 vuotta - Kaisa-Mari Okkonen: Blogi: Saama- vai maksupuolella? - Jukka Juopperi: Tietopalvelusopimus opetushallinnon tietotarpeisiin - Jussi Melkas: Filosofin hyvä elämä - Maija Metsä-Pauri: Kenen todellisuus voittaa? - Suomen väestön ikärakenne 1865 – 2065
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö; hyvinvointi