Kalavarat 1999 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 1999)
Arvio kalakantojen tilasta. Merialueen kalakannoista tarkastellaan silakkaa, kilohailia, turskaa, lohta, siikaa, muikkua ja kuhaa. Lisäksi mukana ovat Tenojoen ja Näätämöjoen lohi sekä sisävesien muikku.
Fiskresurser 1999
Keywords: tilastot; kalatalous; kalastus; kala; saaliit; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous