Myönnetyt rakennusluvat joulukuu 1979 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1980)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd december 1979
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen