Ammattikalastus sisävesillä 2006 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2007)
Ammattikalastus sisävesillä -tilastossa esitetään sisävesialueen ammattikalastajien lukumäärät sekä ammattikalastuksen saalis lajeittain, alueittain ja pyydyksittäin.
Yrkesfisket i insjöar 2006
Commercial inland fishery 2006
Keywords: tilastot; kalastus; ammattikalastus; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous