Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 5/2014 - Mikkelä, Heli; Rikama, Samuli; Lith, Pekka; Pyykkönen, Topias; Pyykkönen, Jussi; Luhtala, Tero; Steinbock, Dan; Kuosmanen, Antti; Skoglund, Kai; Niinistö, Sini; Pipatti, Riitta; Ståhlberg, Jenny (Tilastokeskus, 2014)
Artikkelit: - Heli Mikkelä: Mihin sinä luotat? - Uusia yrityksiä yhä vähemmän - Samuli Rikama: Viennin kotimainen arvonlisä näkyväksi - Pekka Lith: Uudet työnantajayritykset harvassa - Topias Pyykkönen ja Jussi Pyykkönen: Nousukausikaan ei ratkaisisi rakennetyöttömyyttä - Samuli Rikama: Kilpailukykymittarit kertovat eri asioista - Tero Luhtala: Valtiolta 100 miljoonaa euroa kansainväliseen t&k-toimintaan - Dan Steinbock: USA:n talous elpyy – hauraasti - Antti Kuosmanen: Nomokratia vai teleokratia? - Pekka Lith: Yksityiset kuntoutuspalvelut kestävyysvajeen hoitoon - Kai Skoglund, Sini Niinistö ja Riitta Pipatti: Kioton pöytäkirjan ensimmäinen velvoitekausi raportoitu - Jenny Ståhlberg: Tilastojen lukutaitoa opettamassa - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö