Kulttuuritilasto 2011 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2012)
Julkaisussa on tietoja Suomen vanhoista ja uusista vähemmistöistä, kielistä, uskonnoista, kulttuuriperinnöstä, kirjallisuudesta, teatterista, musiikista, elokuvasta, kuvataiteesta, käsi- ja taideteollisuudesta, kulttuuritapahtumista ja kulttuurikeskuksista, kulttuurialan koulutuksesta ja työvoimasta sekä kulttuurin taloudesta.
Cultural statistics 2011
Keywords: tilastot; kulttuuri; kirjallisuus; teatteri; musiikki; elokuva; kuvataide; taideteollisuus; Kulttuuri, viestintä ja ajankäyttö; Kulttuuri