Talouden rakenne 1995-2000 : tarjonta- ja käyttötaulukot, panos-tuotos - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2003)
Tässä julkaisussa Suomen talouden rakennetta tarkastellaan tarjonta- ja käyttötaulukoiden sekä niistä muodostettujen panos-tuotostaulukoiden avulla. Tarjonta- ja käyttötaulukot kuvaavat kotimaisesta tuotannosta ja tuonnista muodostuvaa tuotteiden tarjontaa sekä näiden tuotteiden käyttöä välituotteina muiden tuotteiden valmistamiseen ja lopputuotteina kulutukseen, pääomanmuodostukseen ja vientiin. Tarjonta- ja käyttötaulukot esitetään vuosille 1995-2000. Varsinaiset panos-tuotostaulukot antavat kuvan toimialojen välisistä riippuvuuksista ja niistä johdetut analyysitaulukot vastaavat kysymyksiin eri toimialojen tuotannon ja loppukäyttöjen merkityksestä koko talouden tuotannon ja työllisyyden kannalta. Panos-tuotostaulukot on laskettu vuosille 1995 ja 2000.
Structure of the Finnish economy 1995-2000 : supply and use tables, input-output
Keywords: tilastot; kansantalouden tilinpito; panos-tuotosanalyysi; Kansantalous; Kansantalouden tilinpito