Väestönmuutokset 1993 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1995)
Sisältää koko maan ja läänien avioliitot, avioerot, syntyneet, abortit, kuolleet, maassamuuttaneet, maahanmuuttaneet, maastamuuttaneet, kansalaisuuden saaneet. Kunnittainen tieto julkaisussa Väestönmuutokset kunnittain 1993.
Befolkningsförändringar 1993
Vital Statistics 1993
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset